Heeft u dat ook wel eens? Van die klussen in of om het huis, die maar blijven liggen? Een deur die al tijden klemt, dat schilderwerk binnen of buiten wat al geruime tijd op een kwast wacht, jaloezieën die nog moeten worden opgehangen? Of die laminaat vloer die u nu wel eens gelegd wil zien?
Allemaal voorbeelden van klussen waarvoor u bij ons aan het juiste adres bent.

Maar ook voor grotere (ver)bouwprojecten, waarbij u de hulp en expertise van een vakman nodig heeft, staan wij voor u klaar. Wij zijn naast bovengenoemde kleinere klussen n.l. ook gespecialiseerd in meeromvattende werkzaamheden zoals complete verbouwingen van bijv. badkamersrenovatie, een toilet of Zolderverbouwing.

 

verfspuiten portfolio klein

Latex spuiten

Voor een snel en zeer effectief resultaat van uw schilderwerk, kunt u kiezen voor spuitschilderwerk. Dit kan met zowel latex, lak, spack en pleisterwerk. Bekijk de mogelijkheden.

Lees verder..

toilet renovatie portfolio

Toilet renovatie

Lees verder…

elektricien

Elektrische installaties

Wij kunnen bij uw verbouwing ook de aanleg van elektriciteitsleidingen, stopcontacten, schakelaars en verlichting verzorgen. Indien gewenst leggen wij leidingen, schakelaars in de muur.

Lees verder..

Issoleren

Zolderverbouwing/Isoleren

Een zolder verbouwen levert vele voordelen op: u creëert een extra leefruimte. Elke zolder geven wij op deze manier weer een (nieuwe) bestemming. Neem contact op met Profix. We staan graag tot uw dienst.

Lees verder..

loodgieter

Loodgieterswerkzaamheden

Wij verzorgen alle  loodgieterswerkzaamheden. Of het nu gaat om het renoveren van keukens en badkamers, het leggen van gas,- water- en afvoerleidingen of het plaatsen van sanitair.

Lees verder..

Houtrot-repareren

Onderhoudswerk

Onderhoud is essentieel om u huis in goede staat te behouden. Profix is ervaren in het uitvoeren van diverse onderhoudsklussen. De klussen variëren van het repareren van een lekkage, het onderhouden van een kozijn tot schilderwerk

Lees verder..

Vloeren leggen

Vloeren leggen

We kunnen parket, laminaat en andere vloerbedekking voor u leggen, en zorgen eveneens voor ondervloeren of vloerisolatie. Ook tegels of plavuizen leggen behoort tot de mogelijkheden. Lees de mogelijkheden.

Lees verder..

gipsplaten-plaatsen

Scheidingswand plaatsen

U wilt een grote zolder in tweeën delen, u zou in de huiskamer graag een aparte kamer willen hebben of u wilt een huis opdelen in kamers?  Dan is een scheidingswand de oplossing. Lees de mogelijkheden.

Lees verder..